Nieuw Healingsysteem

 

Soul  Heart  Body  Mind  Healing (Massage)

  is een krachtige healing op hart- en zielsniveau,maar  ook fysiek en energetisch worden blokkades doorbroken.

 Een healing geleid door de Engelen en Opgevaren Meesters . Bepaalde kristal en engelensleutels worden energetisch in de aura geplaatst, zodat uw auraveld eveneens beschermd blijft.

 Een sterk gevoel van welbevinden ontstaat en een diepe ontspanning in lichaam en geest zijn het resultaat. Maar ook op zielsniveau verandert er heel wat.

 De healing wordt met kledij aan gegeven.Wie ook een massage met oliën wenst voor rug,nek,schouders,benen meldt dit best bij het boeken van de afspraak

Er is steeds een voorafgaand gesprek en indien nodig een chakratest, gevolgd door 10 à 15 minuten een behandeling met de Chi-Machine (*)

Nadien starten we met de healing en/of Massage.Na deze complete behandeling voelt u zich als herboren.

Stress,migraine,rug-nekklachten,slaapproblemen,futloosheid , deze woorden kunnen stilletjes aan geschrapt worden in uw taalgebruik.

(*)Languit op de rug liggen en intussen een heilzame, relaxerende schudbeurt van de massagemachine krijgen: ’t is ongeveer wat kinesisten doen om hun patiënten los te maken of op te warmen. Met 60 bewegingen per minuut wordt alle stress uit het lichaam geschud. Niet enkel uw benen, maar het hele lichaam beweegt stevig mee. De wandelmachine brengt via de enkels de hele ruggengraat in beweging. Tot aan de kruin van uw hoofd worden alle wervels heel lichtjes bewogen. Dat verhoogt het zuurstofgehalte in het lichaam.Ontgiften: zo wordt dat hele proces genoemd. Wanneer het lichaam zich reinigt, heeft dat automatisch een verhoogde energieopname en bloeddoorstroming tot gevolg. Energie is dus niet alleen een kwestie van voeding, maar vooral van reiniging.

Na een kwartiertje, als het wiegen stopt, is de sensatie die door uw lichaam gaat onbeschrijfelijk. Het is alsof minuscuul kleine warme naaldjes vanuit het midden naar alle ledematen schieten. Als een beginstadium van gewichtloosheid. Alsof u een hele nacht hebt geslapen.

IK KOM OOK AAN HUIS VOOR DIT HEALINGSYSTEEM

PRIJS TE BESPREKEN NAARGELANG AANTAL KMS EN EVENTUEEL AANTAL MENSEN