Healings

 

Vanaf 15 september 2015 kan u bij mij ook terecht voor ET-healing.

Wat houdt zo’n sessie concreet in?

De healer maakt via zijn/haar ET-gids contact met het buitenaardse medische team en je kunt het zelf voelen zodra de healing begint.

De healer zal je niet aanraken en toch heb je soms het gevoel dat je wordt aangeraakt. Het is niet de healer, dit is het buitenaardse medische team in actie. Je hoeft verder niets te doen dan alleen maar waar te nemen wat je voelt. Het is zelfs beter om niets te doen. Probeer niet om jouw proces zelf te sturen. Het buitenaardse medische team weet wat ze doen en weten wat er gedaan moet worden. Hoogst waarschijnlijk zelfs beter dan jijzelf. 

De healer zal met je delen wat het buitenaardse medische team aan het doen is of zal je vragen wat jij ervaart. Je kunt ook zelf vragen stellen aan het buitenaardse medische team via de healer. Op deze manier kun je communiceren met de buitenaardse wezens! Sommige mensen kunnen overigens de buitenaardsen zelf zien. Mocht dit zo zijn, laat de healer weten wat je ziet, ook al lijkt het misschien te bizar. De healers zijn het gewend!

Tijdens een sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken en je beleeft sensaties zoals :                                                plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist vermindering van druk, kleuren, het gevoel van tintelingen en nog veel meer, maar allemaal op een zeer zachte manier. Soms kunnen vingers, handen of andere delen van jouw lichaam zich verplaatsen als gevolg van kleine spiersamentrekkingen zonder dat je dat zelf bewust doet. Dit alles klinkt misschien een beetje eng, maar deze buitenaardse wezens zijn zeer liefdevol en zorgzaam. En dit is zeker de belangrijkste ervaring van alle: je komt in contact met hun liefde en vriendelijkheid en dat voel je, dat lift je op, dat heelt je en verandert de manier waarop we hebben geleerd om te denken over hen. En dit prachtige gevoel komt als een bonus bovenop de healing waar je eigenlijk voor kwam!

Tijdens de sessie lig je op je rug op een massagetafel met je schoenen uit en verder hoef je niets te doen anders dan je gewoon je ogen te sluiten en te ontspannen. 

Een healing sessie duurt ongeveer 1 uur, inclusief 15 minuten intake en 10 minuten evaluatie.

Mijn ET- gids en leider van het Medische team is : MATTHEUS (die specifiek toestemming vroeg om via mijn hartchakra een lichtband te maken naar mijn rechterschouder waar hij dan aan vastgekoppeld werd.) Hij komt van Sirius – vandaar ook de dolfijnen die steevast mee aanwezig zijn.

 Hoe raar het ook klinkt - want het is een heel zachtaardige man, doet me een beetje denken aan Sean Connery op leeftijd, maar als ik een bevestiging vraag dan knijpt hij 2 keer stilletjes in mijn rechterarm. Maar als er bij mij een gedachte opkomt of ik wil een reactie op iets geven die niet hoeft kan hij heel hard knijpen. AUW

Mijn medisch team bestaat uit 4 artsen +  ééntje die inspringt voor specifieke gevallen.

Buiten het Medisch Team heb ik nog een ander ET-Team deze werken specifieker op het emotionele en spirituele.

Ook voor dit team zal steeds mijn gids Mattheus fungeren als tussenpersoon. Vooral omdat ik zoveel verbindingen heb en iedereen anders door elkaar praat en er van alle kanten informatie binnenstroomt en het , ook voor mij, te chaotisch kan worden. Als mijn engelen op pad komen dan werken mijn engelen samen met Mattheus. Ik voel heus wel het verschil. Ook mijn andere begeleiders zijn nog steeds actief.

Mattheus heeft ook gevraagd om vooral met kleuren te werken, wat ik ook zal doen (heb geen zin nog eens hard geknepen te worden).

 

Tot slot
Besef dat genezing tijd kost, net als het ontwikkelen van een ziekte doet. Besef ook dat de ziekte een les in zich draagt en de buitenaardsen zullen deze niet zomaar wegnemen. Door een klacht op te lossen zou het kunnen betekenen dat de persoon zijn/haar les zal missen. Dit zou niet in het voordeel zijn van de persoon op lange termijn. Als je dit op een andere manier bekijkt : iemand heeft misschien al jaren lang geleden en gewerkt aan een issue, het wegnemen van de les net voordat deze in het bewustzijn is opgedoken is als het beroven van de marathonloper van zijn prijs een honderd meter voor de eindstreep. Als de les echter al geleerd is en de klachten geen functie meer hebben op de huidige levensweg dan helpen de buitenaardsen zonder enige terughoudendheid.

Misschien hebben sommige onder jullie het moeilijk om het woord ET te gebruiken, maar het gebruik van benamingen als Kosmische Lichtwezens, Interdimensionale Wezens, Galactische Wezens mag perfect van hen. Het zijn ook zachtaardige wezens.


Op geen enkele wijze zal ik de suggestie wekken dat deze hulp een vervanging is voor de behandeling of medicatie die door artsen wordt gegeven. Ik wil aan iedereen benadrukken om altijd en voor welke klacht dan ook eerst je huisarts of behandelend specialist te raadplegen want het alternatieve werk is gewoon een aanvulling op de reguliere zorg. Ik verricht ook alleen maar zuiver energetisch werk. 

Met mijn gids ben ik overeengekomen dat ik elke morgen van 08.45 tot 09.30 even tijd voor mezelf neem en goed voor mezelf laat zorgen en laat healen en hun boodschappen zorgvuldig noteer. Hou hier aub rekening mee als u me wenst te contacteren.

 

 

 

 PRAKTISCH

Men kan nog steeds terecht voor kaartleggingen en channelings.

Duurtijd: 1u   - prijs: 60€  - afspraak via gsm of email:

paragnoste@gmail.com

wat de ET sessies betreft

duurtijd: 1u – prijs: 75 € - afspraak via gsm of email:

uitsluitend dit emailadres gebruiken: starchild.fene@gmail.com

Spirituele Coaching

Duurtijd 1u – prijs 50 € (eerst voorafgegaan door een vrijblijvend gesprek om te kijken wat  je verwachtingen en doelstellingen zijn.)

paragnoste@gmail.com

UURREGELING

Maandag – dinsdag - donderdag

Van 10 u tot 13 u    -   Van 13 u 30 tot 15 u 30 -  Van 19 u tot 21 u

Woensdag  Van 10 tot 11u30  - Van 14 u tot 16 u  - Van 19 u tot 21 u

Vrijdag  Van 12u tot 14u30   - Van 17 u tot 21 u

Zaterdag Van 14 u tot 17 u

Wees steeds op tijd. Wanneer u niet komt opdagen en u heeft me niet verwittigd dan kan ik u ook niet verder helpen en geef ik ook geen nieuwe afspraak meer.

 

U kan nog steeds in mijn praktijk terecht voor diverse andere healings. Als energetische therapeute breng ik ook je aura's chakra's en je energiesysteem weer in balans.

Mensen die o.a.kampen met migraine, nek-,rug-schouderklachten voelen zich na enkele behandelingen stukken beter. uiteraard vervangt het energetisch werk nooit de adviezen van dokters en mag u deze ook nooit negeren.

Wel is het aanvulling die u perfect kan gebruiken en dit tesamen met uw medicatie of andere behandelingen.

Ik geef healings aan kinderen,jong-volwassenen, volwassenen.

Behalve bij massage met olien voor rug,nek,schouder,benen, mag een energetisch healer u nooit vragen om bepaalde kledij uit te doen.

Hou hier dus rekening mee mocht iemand u dit ooit voorstellen.

Een klantenfiche wordt opgesteld en u beantwoordt een kleine vragenlijst. die overlopen we samen. De klantenfiche dient om het verloop te analyseren.

Een eerste consult duurt dus iets langer dan de daarop volgende. Het is ook de bedoeling dat u de aanwijzingen en technieken ook zelf begrijpt en nadien in staat bent om uzelf healing of energie te geven. Uiteraard kan u steeds nadien terecht indien u nood hebt aan een diepere healing.

 Let wel negeer geen enkel doktersadvies. Ik kan een aanvulling geven op uw medische behandelingen, maar ben een energetische therapeute en zal indien nodig u steeds doorsturen naar een arts,specialist enz.

voor kinderen,gepensioneerde,invalide,werklozen worden prijzen gehalveerd.

 

 

 

AFSPRAAK MAKEN

 

soms is er een wachttijd van 3 weken

Indien het om een dringend geval gaat,gelieve dit te melden.

u kan een afspraak maken via deze site of via het emailadres: paragnoste@gmail.com

 

Praktijk is gelegen te Putte - bij Mechelen