Priesterschap Melchizedek

 

De weg van Melchizedek’s Orde geeft ons inspiratie en leert ons, om onze krachten met reinheid van het hart te gebruiken en niet te misbruiken. Daarmee dragen we bij aan de spirituele ontwikkelingsweg van de mensheid.

De mystieke lessen van het oude Egypte, werden geheim gehouden en  waren alleen toegankelijk voor de Priesters en farao’s.

 Deze Orde gaat terug naar Melchizedek, de koning van Salem. Hij heeft Abraham ingewijd en deze gaf de lessen verder. De lessen van Melchizedek’s Orde zijn subtiel en worden niet direct verder gegeven. In de twee levels ontvang je in totaal 19 inwijdingen. Er vindt een bewustzijnverandering plaats en je aura trillingsfrequentie wordt verhoogd.

Na de inwijding herken je intuïtief de oude kennis en krijg je toegang tot “het weten”.  Je leert om anderen in de Priesthood of the Order of Melchizedec in te wijden.

 Met de Priesthood of the Order of Melchizedec inwijding beloof je om je over te geven aan spirituele groei ten dienste van het Hogere Goed.

Voordat je aan deze initiatie begint is het goed om je te realiseren dat deze inwijding een verantwoording met zich mee brengt.

Deze inwijding is onderverdeeld in  2 levels.

Level 1 omvat 11 afstemmingen  en level 2  8 afstemmingen

Deze 19 afstemmingen worden tijdens 1 inwijding gegeven. 

 (lunch zelf meebrengen)

REF CURSUS  - PM

Dagdeel: van 10 u tot 16 u