Munay Ki

 

Munay Ki-Een energetische kwantum sprong in de menselijke evolutie

Deze wijsheden zijn over de hele wereld generatie op generatie overgedragen binnen de Sjamanistische tradities, in een vorm die expressie geeft aan de verschillende culturen en geloven.

Munay Ki is de sleutel om een kwantumsprong in je menselijke evolutie te maken.
De Munay Ki codes zijn energetische codes die direct in je luminous field, je energetische lichtlichaam worden geplaatst als zaden.
Door te leven zonder geweld, eerlijkheid te zijn in al je handelen, integer te zijn in je gedachten en gedrag, door anderen te inspireren en genereus te zijn, laat je deze zaden groeien en tot volledige potentie komen.

Het lichtend energieveld, wat elk individu in en om zich heen heeft, bestaat uit 7 hoofdchakras die in je lichaam zitten. Belangrijke lichtlichamen, verbonden met je ruggengraat en je lymbische systeem. Deze verbinding met je neuro/psychologische systeem verbind de energetische transmissies met je DNA dat zo wordt ge-herinformeerd.
Je DNA is als het ware een computer vol informatie van herinneringen uit je vroege jeugd, vorige levens en inprentingen via overerving van je ouders en voorouders.
Deze inprentingen zijn in volle kleur en intensiteit in je DNA opgeslagen!
Ze beïnvloeden je lichaam, je emoties, je handelen, je interacties met anderen en ook de planeet waarop je leeft.
We leven in een veranderende tijd, we worden steeds meer doordrongen van het feit dat we de aarde met zijn allen op moeten liften naar een andere frequentie, naar meer lichtheid.
Wij zijn deel van die aarde, alles wat wij doen of denken heeft zijn directe invloed op de aarde en de kosmos.

De Munay-Ki zijn de lichtcodes die je totaal helen en je energieveld transformeren tot een prachtige kleurrijke krachtbron vol liefde. Je kunt leven vol liefde en de kracht van liefde voor alles en iedereen ontdekken.Dit is een ander soort liefde als je voelt voor je partner, je kind of liefste huisdier. Dit is een liefde groter, lichter, krachtiger, van een andere intensiteit.
Je kristal- lichtlichamen in je 7 hoofdchakras worden opnieuw geactiveerd en opnieuw geïnformeerd. Daardoor maak je een enorme transformatie door!

Je zult je compleet in verbinding met de aarde, het universum en alles wat daar leeft, gaan voelen. Je zult je bewust worden van het feit dat je door je adem en je gedachtestroom deel uitmaakt van een groter geheel dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.
Je zult mee de aarde helpen haar frequentie te verhogen en daardoor mee helpen aan het welzijn van alles wat hier leeft.
De Munay-Ki helpt je om vanuit jouw eigen schitterende kracht, kleurrijk, schitterend, liefdevol, krachtig en vol bezieling, anderen bij te staan om hun lichtintensiteit te verhogen. In alles, voor alles.
Munay-Ki.De Munay-ki zijn negen inwijdingen van het helingspad van de Inca's. Elke inwijding is een stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q'eros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca's.

 

Uur van 13 tot 17 u                               REF CURSUS  - MK

Incl. werkboek, Pi –Stone, 9 initiaties (individueel mogelijk in te schrijven)